31 Mart 2013 Pazar

"pılıyı pırtıyı toplamak"taki pılı ile pırtıyı bence sadece sen açıklayabilirsin bana?

tatillere giderken iyi organize edilmiş 'ütüsü bozulmayan' giysilerli, tırnak makaslı, kulak çöplü, ağrı kesicili 'eşya'yı sormadığını tahmin ediyorum.
ben bir sefer pılımı pırtımı topladım evi terk ettim. çok öfkeli bir çocuktum bilmem söylememe gerek var mı? jdfhvjvf iki valiz doldurdum
(burada paranteze girmem gerek. o pılı pırtı toplama sahnesi bir şölen! müthiş rahatlatıcı. eline aldıklarını valize koymuyorsun, fırlatıyorsun, bu şekilde pılıpırtılaşıyor zaten yoksa eşyaları toplamak olur. alırım başımı giderim efeler gibi hey! bezinin saldığı yüksek endorfin ile deli kuvveti de birleşiyor o sırada gözüne buzdolabı değse onu bile paketleyebilirsin. artık buradan çıkayım.)
iki valiz doldurdum evet ve biraz vapur biraz otobüs çok yol gittim. kapıyı açan arkadaşım o valizleri nasıl taşıyabildiğime şaşırdı önce. sonra sonra valizleri açınca 'pılı pırtının neliği'ne ikimiz birden şaşırdık:
1 valiz kitap
1/2 valiz iç çamaşırı
1/2 valiz bardak, fincan, kadeh.

umarım hayal kırıklığına uğratmamışımdır.

bi erkek senin için bi şey çalıyo (çalmak=araklamak) çaldığı şeyle o kerkek acayip çekici geliyo sana. Ne çalsa o erkek çekici kılar kendini? ne çalsın sana?

''ekmek!'' diye bağırarak yanıtladım bunu halbuki hiç ekmek de yemem. fakat aç kalsak bir adamla sonra o ekmek çalsa getirse ben onu çok severim herhalde. dibine dek çeker gibi geliyor. ölümüne severim gibi geliyor şu an. dizim çok ağrıdığı için olabilir mi?

 ekmek mi? adamı fırıncı küreğiyle döverler bak:))
 
dövemezler. ben de saldırırım paçalarından ısırırım. yalnız mı bırakıcam adamımı be peh!